Meest gestelde vragen

Overzicht van de meest gestelde vragen.


Account

Geen informatie beschikbaar.

Betalen

Is mijn inschrijving gegarandeerd als ik nog niet betaalt heb?

Uw inschrijving is nog niet gegarandeerd waneer u het inschrijfgeld nog niet voldaan heeft. Echter maken wij wel uitzonderingen waarin dit wel zo is. Dit is altijd in overleg met ons. Het kan zo zijn dat de inschrijvingen vol zijn terwijl u alwel betaalt hebt. In dit geval boeken wij het inschrijfgeld terug op uw … Lees verder “Is mijn inschrijving gegarandeerd als ik nog niet betaalt heb?”

Posted in FAQ-betalen | Reacties uitgeschakeld voor Is mijn inschrijving gegarandeerd als ik nog niet betaalt heb?

Kan ik ook met een automatische incasso betalen?

Ja dit kan. Schrijf uw kind of uzelf in en neem daarna contact op met inschrijvingen@kinderkampdedeur.nl. Geef in uw mail aan dat u via automatische incasso wilt betalen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Posted in FAQ-betalen | Reacties uitgeschakeld voor Kan ik ook met een automatische incasso betalen?

Contact / correspondentie

Ik ontvang geen bevestigingsmail.

Spambox Het kan zijn dat uw bevestigingsmail in uw Spam box is terecht gekomen. Mocht dit niet zo zijn verzoeken wij u contact op te nemen via admin@kinderkampdedeur.nl. Ik heb al wel betaald maar ik ontvang geen bevestigingsmail? Het kan voorkomen dat de website geen goede betaal status terug geeft na betaling via IDEAL. Echter … Lees verder “Ik ontvang geen bevestigingsmail.”

Posted in FAQ-contact | Reacties uitgeschakeld voor Ik ontvang geen bevestigingsmail.

Inschrijven

Hoe moet ik een kind inschrijven?

Inschrijven van één kind Om een kind in te schrijven moet u het volgende doen:1. Klik op het menu inschrijven kind;2. Vul het formulier volledig in;3. Druk op inschrijving bevestigen; 4. Als u alles goed heeft ingevuld dan krijgt u een melding dat de inschrijving gelukt is. U krijgt ook gelijk een melding of u … Lees verder “Hoe moet ik een kind inschrijven?”

Posted in FAQ-inschrijven | Reacties uitgeschakeld voor Hoe moet ik een kind inschrijven?

Hoe moet ik meerdere kinderen inschrijven?

Inschrijven van meerdere kinderen Om meerde kinderen in te schrijven moet voor ieder kind het inschrijfformulier opnieuw invullen: 1. Klik op het menu inschrijven kind;2. Vul het formulier volledig in;3. Druk op inschrijving bevestigen; 4. Als u alles goed heeft ingevuld dan krijgt u een melding dat de inschrijving gelukt is. U krijgt ook gelijk … Lees verder “Hoe moet ik meerdere kinderen inschrijven?”

Posted in FAQ, FAQ-inschrijven | Reacties uitgeschakeld voor Hoe moet ik meerdere kinderen inschrijven?

Hoe moet ik mij als teamlid inschrijven ?

Inschrijven in een team Om in een team in te schrijven moet volgende doen: 1. Klik op het menu inschrijven van een teamlid;2. Vul het formulier volledig in;3. Druk op inschrijving bevestigen; 4. Als u alles goed heeft ingevuld dan krijgt u een melding dat de inschrijving gelukt is. U krijgt ook gelijk een melding … Lees verder “Hoe moet ik mij als teamlid inschrijven ?”

Posted in FAQ-inschrijven | Reacties uitgeschakeld voor Hoe moet ik mij als teamlid inschrijven ?

Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Om de inhoud van een inschrijving te wijzigen is het nu nog niet mogelijk omdat via uw account overzicht te doen. Indien u een wijziging heeft kunt u dat mailen naar inschrijvingen@kinderkampdedeur.nl

Posted in FAQ, FAQ-inschrijven | Reacties uitgeschakeld voor Kan ik mijn inschrijving wijzigen?

Krijg ik een bewijs van inschrijving?

U krijgt een kopie van uw inschrijving per mail toegestuurd. Zodra u het inschrijfgeld betaald heeft ontvangt u van ons een bevestigingsmail van uw betaling.

Posted in FAQ-inschrijven | Reacties uitgeschakeld voor Krijg ik een bewijs van inschrijving?

Overige

Geen informatie beschikbaar.